At bringe sine ideer visuelt, så brandingen af din virksomhed fortælles korrekt er det vi brænder for. Og med vores brede team af kreative grafikere, så er vi sikre på at vi kan ramme det resultat du søger.

Vi er parate til at hjælpe dig, med at opsætte et layout af alt det tekst arbejde du har udført, så slut resultatet simpelthen gøres attraktivt for modtageren. Uanset om det er en brochure eller hjemmeside opsætning med info om jeres virksomheder, annoncer for produkter I gerne vil præsenterer eller en helt fjerde ting.

Vi har store erfaringer i at opsætte diverse layouts som:

Logo & Visuel Identitet

For at fremstå seriøs og professionel over for dine kunder, er det visuelle udtryk for din/jeres virksomhed vigtig. Hos ReneDesign kan du få designet logo og en designmanual, så der skabes sammenhæng i din markedsføring.

Hjemmesider

Hos ReneDesign gør vi et stort nummer ud af, at din hjemmeside skal fremstå som det jeres virksomhed ønsker at give udtryk for. Vi hjælper med opsætningen af hjemmesidens design, indsætte de tekster I ønsker at tilføje.

Hjemmesider fra ReneDesign er responsive og tilpasser sig uanset hvilken enhed brugerne læser jeres hjemmeside fra. Om det er en computer, tablet eller smartphone.

Grafisk Design

At bringe sine ideer visuelt, så brandingen af din virksomhed fortælles korrekt er det vi brænder for. Og med vores brede team af kreative grafikere, så er vi sikre på at vi kan ramme det resultat du søger. Vi har store erfaringer i at opsætte diverse layouts som: Annoncer, visitkort, plakater, roll-up’s, brochure m.m.

Video reklamer

Med en video reklame kan du bringe dine budskaber forståeligt frem til modtagerne nemt og hurtigt. Dine videoer kan benyttes til jeres hjemmeside, sociale medier, landsdækkende tv m.m.

Vi har udstyr til rådighed, og vi brainstormer gerne med dig om hvordan videoen skal filmes og sammensættes.

Blad opsætninger

Der er altid noget specielt ved at holde et blad. Og for en virksomhed, kan et blad også være et godt redskab til, at komme med alle de informationer ud de ønsker, med den rigtige fortælling.

Vores opgave er at opsætte jeres tekst ind i en blad, uden at gøre den tekst tung, men give den et attraktivt udtryk, som vækker interesse for modtagerne.

Ren-tegning og re-shining

Vi tilbyder rentegning og modernisering af logoer. Udover det, så hjælper vi gerne med at re-shine din hjemmeside, brochure, eller lignende, hvis du føler at dit visuelle udtryk trænger til et frisk pust.

Du er meget velkommen, til at se vores oversigt over tidligere opgaver vi har løst for vores store kundekreds under siden cases. Hvis har du en udfordring, som ikke er beskrevet så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med at finde det svar du søger.
thomas davisthomas davis