grafisk-design-banner

Brandingen af din virksomhed – Visuel Identitet – kreative løsninger er vores speciale. 

Har du brug for en grafiker til jeres design / brochurer / annoncer / logo / visuel identitet / reklame / markedsføring / hjemmeside eller ideudvikling så er vi klar.

Dine lokale eksperter i at opsætte diverse layouts som:

Logo fremstilling & Visuel Identitet

For at fremstå seriøs og professionel over for dine kunder, er det visuelle udtryk for din/jeres virksomhed vigtig. Hos ReneDesign kan du få designet logo og en designmanual, så der skabes sammenhæng i din markedsføring.

Hjemmesider

Hos ReneDesign gør vi et stort nummer ud af, at din hjemmeside skal fremstå som det jeres virksomhed ønsker at give udtryk for. Vi hjælper med opsætningen af hjemmesidens design, indsætte de tekster I ønsker at tilføje.

Hjemmesider fra ReneDesign er responsive og tilpasser sig uanset hvilken enhed brugerne læser jeres hjemmeside fra. Om det er en computer, tablet eller smartphone.

Grafisk Design

Det rette look, via sparring med kunden og visuel identitet, så brandingen af din virksomhed fortælles korrekt, er det vi brænder for. Og med vores brede team af kreative grafikere, så er vi sikre på at vi kan ramme det resultat du søger. Vi har stor erfaringer i at opsætte diverse layouts som: Annoncer, visitkort, plakater, roll-up’s, brochure m.m.

Video reklamer & Animation

Med en levende reklamer kan du bringe dine budskaber forståeligt frem til modtagerne nemt og hurtigt. Dine videoer kan benyttes til jeres hjemmeside, sociale medier, landsdækkende tv m.m.

Vi har udstyr til rådighed, og vi brainstormer gerne med dig om hvordan videoen skal filmes og sammensættes.

Blad opsætninger

Der er altid noget specielt ved at holde et blad. Og for en virksomhed, kan et blad også være et godt redskab til, at komme med alle de informationer ud de ønsker, med den rigtige fortælling.

Vores opgave er at opsætte jeres tekst ind i en blad, uden at gøre den tekst tung, men give den et attraktivt udtryk, som vækker interesse for modtagerne.

Ren-tegning og re-shining

Vi tilbyder rentegning og modernisering af logoer. Udover det, så hjælper vi gerne med at re-shine din hjemmeside, brochure, eller lignende, hvis du føler at dit visuelle udtryk trænger til et frisk pust.

Du er meget velkommen, til at se vores oversigt over tidligere opgaver vi har løst for vores store kundekreds under siden cases. Hvis har du en udfordring, som ikke er beskrevet så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med at finde det svar du søger.
thomas davisthomas davis