Om ReneDesign

ReneDesign er et reklamebureau som udfører grafiske løsninger for en stor del af de grønlandske virksomheder. Udover det, kan ReneDesign tilbyde storformats print af forskellige typer som plakater, klistermærker, gulvtryk og meget mere.

Det grønlandske reklamebureau ReneDesign startede som enkeltmands virksomhed 2009, og senere hen i 2015 stiftede sig som ApS selvskab. Gennem tiden har virksomheden ansat den ene elev efter den anden, og har idag en stor kreativ team plus ungarbejdere. ReneDesign ApS går meget op i udvikling, hvad end det drejer sig om uddannelse, maskine tilføjelse og grafisk layout. Branchen ændre sig i en utrolig høj fart, og ReneDesign sørger for at følge med.

Udover grafiske løsninger, så kan ReneDesign tilbyde lokalt storformats printningen. Og med 7 forskellige fantastiske maskiner, så kan ReneDesign tilbyde alt fra udprintninger i papirformat, brodering af profilering, trykning af tøj til printning på enheder som fx bærbare computeres overflade, iPhone covers og meget mere.

thomas davisthomas davis