Hos utrolig mange virksomheder, er den rette firmapåklædning på arbejdspladsen vigtig. Påklædningen skal være præsentabelt, således man er imødekommende for sine kunder og dermed udstråler professionelisme. 40% af den grønlandske arbejdsmarked er bestående af kontor jobs. Stillinger hvis påklædning ønskes ligger på den fine del af slagsen. Pæne bukser og skjorter som minimum. Nogle virksomheder ønsker hele pakken, hvor sko, veste, bælter, slips og jakker indgår.
Hos ReneDesign ApS kan du skaffe profileringen i den fine af slagsen til jeres virksomhed. Vi er direkte distributører hos det velkendte mærke Skopes. En leverandør som har helhedsløsningen til jer.
I mere end 60 år, har Skopes været etableret midt i tekstilindustrien. Skopes har en rig historie og arv fyldt med de højeste niveauer af innovation og service, som er nu anvendelig igennem Skopes detailbutikker i store dele af verdenens kontinenter. Skopes har et bredt udvalg af kvalitet skrædderi, casualwear og tilbehør.
Skopes-Jakke
Skopes-Vest
Dame-Outfit
Skopes-Dress

"Skopes´ højt uddannede og dygtige medarbejdere garanterer kvalitets beklædning
til jeres arbejdsomgivelser."

Skopes---Outfit-til-Jobbet
Skopes---OuterWear-til-Jobbet
Udvalget hos Skopes er imponerende. Herunder har vi linket Skopes online katalog, så I frit kan finde de produkter som passer til jeres arbejdsplads. Der er et bredt udvalg af beklædning til både kvinder og mænd.

For yderligere informationer vedrørende Skopes og priser

thomas davisthomas davis