Vi er utrolig glade for, at kunne tilbyde Stormtech's produkter til det grønlandske marked - perfekt til det skiftende vejrforhold. Som direkte leverandør af det canadiske brand, kan vi tilbyde hele deres fantastiske kollektion, til rigsfællesskabets bedste priser.

Mere end 35 års erfaring at designe innovative produkter!

STORMTECH er dedikeret til at skabe produkter, som du kan benytte på arbejdspladsen, i fritiden og til alle typer sportslige aktiviteter. Stormtech arbejder med nogle af de hårdest arbejdende dedikeret sportsfolk, erhvervsfolk og eventyr lystene rundt omkring i verden til at teste Stomtech produkterne.

Mest populærer

EPK-2 - PARKA

Ekstrem ydeevne, Parka modellen understøtter H2XTREME® egenskaber, forseglede ærmer, termisk fyld, og snap-off hætte trimmet med imiteret pels, for optimal varme og komfort i de mest ekstreme forhold.

1.999,-

FH-1

Tre-lags full-zip fleece hættetrøje med en vandtæt/åndbar membran fæstnede i yderstoffet for beskyttelse, og har en ultra-blød sherpa foring for utrolig komfort.

949,-

PFJ-2

Ultralet jakke med en massefyldig vandafvisende yderstof, nylon satin foring,  forbedrede termiske egenskaber for maksimal beskyttelse når du har mest brug for det.

699,-

PMJ-1

Slank full-zip jakke der blander moderne detaljer med et klassisk design. Yderste lag er en blød strikket melange, bundet til en blød børstet polyester samt foring for maksimal komfort og varme.

599,-

BLC-2 - Softshell Jakke

Slank og meget funktionel med urban skyttegrav funktioner, H2XTREME® teknologi til overlegen vandtæt beskyttelse, fuld længde interne stormflap og broderi adgang når du behøver det til udsmykning.

1.099,-

THX-2

Ultra-let, høj ydeevne, H2X® 2-lags shell jakke med forseglede ærmer, vandtætte lynlåse og en vedhæftet let delt hætte for maksimal vandtæt beskyttelse og varme i alt slags vejr.

949,-

V-5 - Ultra Let Shell Jakke

Tre-lags, ultra-let shell jakke med H2XTREME® vandtæt og åndbar yderstof,  justerbar let delt hætte, fuld længde stormflap og tekniske lommer for overlegen vådt vejrbeskyttelse.

1.299,-

B-2 - 3-i-1 System Jakke

Tre-lags, høj funktion, 3-i-1 H2XTREME® softshell system jakke, med zip-out polyfyld liner, kombinerer avancerede niveauer af vandtæt/åndbar teknologi for maksimal beskyttelse.

1.999,-

AFP-1

Slank profil, ultralet termisk fyld jakke med en massefylde af vandafvisende yderstof, isoleret hætte og nylon satin foring som giver forbedrede termiske egenskaber, for maksimal beskyttelse.

899,-

WRS-4 - Lexington Uld Jakke

Innovativ og funktionel, tilbyder dette moderne uld frakke. Stilfuld, fuld længde knaplukning og broderi adgang når du behøver den til udsmykning.

1.499,-

JLX-1 - Fleece Jakke

Full-zip fleece med blød børstet indvendig folie, for øget komfort. Designet med en forbedret kurvede krave, lommer med lynlås og et indvendigt vindfang, for ekstra komfort og ydeevne.

449,-

KXH-1

Ultrablød, ultra-let, STORMTECH meshpanel D/W/R-finish yderstof med en mesh foring og en ventileret ryg åg for ekstra komfort og maksimal ventilation. Den foldbare hætte kan implementeres i øjeblikket, når du har brug for det.

349,-

HPX-1

Fuldt forseglet H2XTREME® ydeevne, 2,5-lags bukser med en 4-vejs stræk, vandtætte lynlåse og tekniske lommer som levere det højeste niveau af vandtæt og åndbar beskyttelse i alle former for klimaer og vejrforhold.

1.049,-

Urban

SVN-1

Denne bomuld og nylon blendet sweater med halsudskæring og lange ærmer, er designet til både arbejde og afslappede miljøer. Sweateren leverer en stilfuld silhuet, krave, manchet og hem – en perfekt kombination af overlegen komfort og pasform.

299,-

SFX-1

Klassiske let knap-op skjorte. Designets bomuldsblanding giver en åndbar komfort. Brystlommer og fuld front knap snaps til ekstra styling.

249,-

IPZ-5

Ultra-Soft H2X-Dry® polo, designet til at holde dig kølig og tør samtidig, mens du ser godt ud. Poloen har en stof krave og en åben-v krave for kvinder, for ekstra ydelse og stil.

329,-

OCL-3 - Skjorte

Premium Chambray langærmet skjorte med skræddersyet krave, konturskårne kurve for stilfuldt design og dobbelt nål top syninger for ekstra holdbarhed.

329,-

LXB-1 - Frakke

Moderne styling supplerer denne tekniske agglomererede frakke med H2XTREME® teknologi til overlegen vejrfast beskyttelse. Yderligere funktioner omfatter en fuld længde med knap lukning, forlommer og broderi adgang når du behøver den til udsmykning.

1.049,-

MRX-2

Ultra-blød, ultralet og vandafvisende jakke med imiteret læder trim er præget for en blød hånd og tekstureret med en neopren rib-hals. Jakken tillader ubegrænset bevægelighed i alle retninger for maksimal komfort.

699,-

SPT-1 - Oasis Rygsæk

Klassisk design, udstyret med moderne fede udvalg af farver og prints på et solidt stof. Stilfuld, easy-snap magnet stropper med et rummeligt rum, med masser af plads til dine private sager, samt en polstret laptop ærmer, og broderi adgang på låget.

499,-

SPT-2 - Rygsæk

Moderne rygsæk med flere udvalg af prints, til at supplerer den klassiske styling. Den skrå afskårne forlomme giver praktisk opbevaring, mens easy-snap magnet flapperne giver adgang til et rigelig indre rum. Rygsækken har ergonomiske skulderstropper med behagelig pasform.

399,-

Mange år er gået siden vi designede den første STORMTECH jakke tilbage i 1983. Mange nye innovationer er siden blevet tilføjet til vores produktsortiment siden da. En ting, der ikke er ændret – vores engagement i design excellence og teknisk innovation. De historier, vi hører fra de mennesker, der bærer vores produkter fortsætter med at inspirere os.

Blake Annable
President & CEO

TRW-1

Holdbart og alsidig design med rigelig udtrækkeligt lagerplads, beskyttende bund med hjul, lav-profil håndtag som gør denne rullende håndbagage et glimrende valg for at rejse og arbejde.

849,-

TRW-1

Holdbart og alsidig design med rigelig udtrækkeligt lagerplads, beskyttende bund med hjul, lav-profil håndtag som gør denne rullende håndbagage et glimrende valg for at rejse og arbejde.

849,-

CWD-1

Tekniske og let carry-on rejsetaske. Designet til den hyppige rejsende, som har brug for en slidstærk, vandtæt og stilfulde taske.

1.199,-

GBT-2 - Rulle Taske

GBT-serien er designet af tunge, forstærket, PVC-belagt, vandtæt stof, som giver beskyttelse mod i alle slags forhold. Med 3 størrelse muligheder, vil du finde den perfekte taske til din rejse.

1.049,-

ECX-4

Blanding af stil og funktion i denne høj kvalitet, funktionsrig attaché for alle dit kontor behov og mulighed for ekstern fjern arbejde.

449,-

WBP-4 - Vandtæt Rygsæk

Fremstillet af 100% vandtæt, forstærket, belagt PVC stof med et teknisk og holdbart design. Rigelig med lagerplads og præstationsfremmende funktioner med åndbart mesh polstring, så du kan være forberedt på alle typer udendørs aktiviteter.

599,-

SRP-1

Denne performance H2X-DRY® svedtransporterende spandex fleece tilbyder utrolige fri bevægelighed og åndbarhed, når den bæres som en lagdeling stykke. Med en 1/4-lynlås funktion samt flatlock syninger, tommelfinger huller og konvertible hånd varmere manchetter giver samlet et utrolig lækkert produkt.

499,-

DSW-2

Ultra-let og komfortable fyldig jakke. Designet til at opretholde termisk modstand under dynamisk aktivitet.

1.049,-

DSV-1

Ultralet og behageligt at bære både indendørs og udendørs. Vesten tilbyder overlegen varme opretholde termiske modstand.

799,-

NS-1

Fjer-let yderstof med højtydende H2XTREME® teknologi, eksterne medie adgang og vandtæt/åndbar TPU-belagt underlag for blød komfort mod huden. Den Neutrino Shell er udviklet af ultra-letvægts performance-teknologi.

799,-

ECX-4

Svejsede til at gemme dine snacks eller værdigenstande i en vandtæt miljø. 100% vandtæt, varm sidelomme med vandtæt lynlås og en roll-top lukning.

249,-

WBP-4 - Vandtæt Rygsæk

Fremstillet af 100% vandtæt, forstærket, belagt PVC stof med et teknisk og holdbart design. Rigelig med lagerplads og præstationsfremmende funktioner med åndbart mesh polstring, så du kan være forberedt på alle typer udendørs aktiviteter.

599,-

For yderligere informationer vedrørende Stormtech og mængde rabater

thomas davisthomas davis