Udover vores grafiske løsninger, så har vi også et spændende lager af profilering til ethvert formål. Om det drejer sig om arrangementer, firmaprofilering, beklædning til de forskellige årstider eller til sports begivenheder – så er vi stedet du trygt kan besøge, og vi i samarbejde kan finde en løsning som passer din smag.

Vi har et stort udvalg af tøj i vores lager. Flere forskellige farvet t-shirts i alle størrelser, hættetrøjer, poloer, sports tøj i forskellige prisklasser, fleecer og forskellige typer jakker, til vores fire forskellige årstider.

Stormtech

Et af de produkter vi er rigtig stolte af at kunne tilbyde, er det canadiske mærke “Stormtech”. Det canadiske klima minder utrolig meget det grønlandske, og som direkte leverandør kan vi tilbyde lige det du søger, til grønlands bedste priser. Ønsker du at vide mere, så klik her for at læse mere om Stormtech, og se deres nyeste online katalog.

Skopes

Utrolig mange lokale virksomheder, vil gerne have den rigtige profilering på, så de præsenterer sig selv som velklædte. I vores lange research er Skopes det bedste mærke vi ønsker at tilbyde. Stoffet, enkeltheden og måden det sidder på en, er så tilfredsstillende, at vi er sikre på at du vil synes om Skopes ligeså meget som vi gør.

Macron

Et af verdens mest kendte sportsmærker er Macron. Mange sportsklubber i verdens største topligaer spiller i Macron, og hos os kan du skaffe det sportssæt du søger i alle slags typer og farver til skarpe priser. Ønsker du at vide mere, så klik her for at læse mere om Macron, og se vores online katalog.