Hos ReneDesign tilbyder vi hele pakken. Udover grafiske løsninger, så har vi også et stort udvalg af forskellige printere til hvert formål, som udvider vores branche til nye bredter. Alt fra plakater, klistermærker, tøjtryk, visitkort, til roll-up stativer, print på kuglepenne m.m.

Storformats print

Vi har nogle helt fantastisk printere som er hurtige, hårdtarbejdende og kan printe helt op til en bredte af 150 cm og så langt der er behov for. Til printeren har vi et bredt udvalg af diverse medier i forskellige kvaliteter og prisklasser. Alt fra foto papir, stof bannere, backlit, canvas og one-way-vision til et vandafvisende medie som ikke kan rives i stykker. Alt det kan vores maskiner printe i knivskarpe kvalitet.

Hvis du ønsker at vide mere om priser, så er du blot et enkelt klik fra en fin oversigt.

Klistermærker

Udover simple prints kan vores produktive printere ligeledes udskærer dit design i de former du ønsker. Det betyder at du fx kan anskaffe dig båd navne i den skrifttype og de farver du synes om. Printe logoer og tekster, så den passer til jeres firma profilering eller sports hold.

Ønsker du at vide mere, så er du meget velkommen til at skrive en mail til os.

Skilte (inde og ude)

Det er essentielt for en virksomhed, at have et skilt, for netop at synliggør og informerer forbipassende, hvem som er lokaliseret i bygningen.

Hos ReneDesign kan du både få designet dit logo og dit skilt. Har du allerede et logo og blot gerne vil udskifte/forny dit skilt, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

SKILTE:
Vi kan tilbyde skilte i 5 & 10 mm PVC plader samt alumiums plader.

SKUMPLADER – den professionelle løsning
Til til indendørs formål tilbyder også skumplader i alle størrelse.
(Helt optil 100 x 140 cm)

UV printning

Med denne fantastiske printer, kan vi udvide vores egenskaber hvad angår printning. At personliggøre sine ting bliver mere og mere udbredt, og det er her vores UV Roland printer passer perfekt ind. Denne smarte maskine kan printe på alle typer overflader. Det betyder at virksomhedsmæssigt, kan du købe kuglepenne, usb-sticks osv. med jeres logo på i små portioner af gangen.

Så hvis du er interesseret i at anskaffe dig en iPhone cover med dit eget print, eller har en idé du gerne vil gøre til virkelighed, så skriv endelig en mail til os.

thomas davisthomas davis