Skip to main content

Slik med logo

Vi kan levere alt inden for logo bolsjer og slik med dit logo på etikkerterne.

Udvalget af pastillæsker er stort, og gør det nemt for dig at vælge den variant du ønsker – Mulighed for produkter fra HARIBO og STIMEROL.

Design dine egen pastilæske med dit firmalogo og budskab, og anvend dem fx som reklame produkter og give away, når i er på forskellige firma events, kulturnat, messer og forkælelses give-aways til dine kunder.

Slik muligheder
  • Bolsjer
  • Tyggegummi
  • Slikposer
  • Trekantsposer
  • Dåser
Send din forespørgselSend din forespørgsel

Bolsjer & Tyggegummi

Vi tilbyder en række velsmagende bolsjer, som nemt kan trykkes med eget logotryk eller særligt budskab. Alt sammen med til at skabe det perfekte reklame produkt. Minimums bestillingen er 10 kg. og du kan mixe bolsje varianterne efter ønske!​

Tyggegummiet er fra STIMOROL. Du kan vælge mellem 6- og 12-stk. pakning. Bestem selv hvordan netop din tyggegummipakning skal se ud, vi kan vejlede dig og hjælpe dig på vej, hvis du har brug for det. ​Minimum bestilling af tyggegummiæsker er 500 pakker.

Slikposer & Trekantsposer

Du kan nu købe slikposer med dit logo på. Poserne kan designes på mange måder, alt efter ønske. Det er kun fantasien der sætter grænser! Slikindholdet er med produkter fra Haribo. Så ønsker du en bestilling med de kendte vingummi bamser, så er dette bestemt muligt. Minimum bestilling af slikposerne er 2500 stk.

Ønsker du nogle alternativer, så er trekantsposer med logo har et smukt og elegant design. Sammen med dit logo vil skabe et personligt reklame produkt. Denne trekantspose ser ud af rigtig meget og trykfladen er speciel, det gør at den bliver husket.

Ønsker du at vide mere?

Send en mail til os, så du kan få dit logo på slik

Kontakt osKontakt os