Skip to main content

Merchandise fylder meget i vores hverdage.
Fra kontor artikler, firmagaver og giveaways til events.

Uanset om din forespørgsel drejer sig om enkelte produkter eller 1.000 stk. er ingen opgave er for stor eller for lille!

Trænger jeres lager til at blive opdateret, skal I snart afholde et event, eller er du blot interesseret i at hører om hvad vi kan tilbyde?

Send din forespørgselSend din forespørgsel

Vi har et fantastisk samarbejde med Hi!dea i Portugal. Det betyder, at produktionen plus levering efter ordre godkendes er gennemsnitligt på 3 uger, inklusiv fragt!

Deres udvalg er enormt, og priserne er utrolig attraktive. Derfor har vi gjort deres online katalog tilgængelig herunder.

Markedet er stort
og udvalget af merchandise er enormt.

Vi har flere års erfaringer i både lokal produktion og i produktioner fra østen. Står du og mangler en enkelt gave til fars dag eller skal I afholde et større event, så kontakt os idag for et godt tilbud.

Udvalgte produkter

Ønsker du at vide mere?

Vi forsøger så vidt som muligt, at have et fornuftigt lager af faste merchandises lokalt, så produktet kan leveres kort tid efter bestillingen – Ligeledes også at mængden kan være passende, hvis du fx blot ønsker at bestille 10 kuglepenne med eget logo på.

Kontakt os